Missy's Weblog

Missy liep een week lang dag en nacht te schreeuwen van de honger in het tuinencomplex achter mijn woning. Ze werd voor mij gevangen door de SAZ Stichting Amsterdamse Zwerfkatten, maar ik kon haar niet bij mij in huis opnemen. Met mijn sponsoring voor medische kosten mocht ze in Cattery van 't Dekkershof permanent blijven wonen. Ze staat op www.margali.com bij Mijn Katten als mijn 4e katje.

zaterdag, december 31, 2005

Nog net in 2005 ....

Op de valreep hebben mijn moeder en ik een bezoek gebracht aan Missy. Ellen had me gewaarschuwd dat Missy toch wel erg stevig was geworden, dus ik had me ingesteld op een kortharig theemuts-model-poesje. Maar dat viel erg mee: ze is prachtig uitgegroeid, en weliswaar mollig maar niet dik. Ze liet zich netjes knuffelen, maar trok zich daarna weer terug in het kattenverblijf annex buitenren. Daar zit ze veel omdat Summer 6 weken geleden 3 kittens heeft gekregen die in de huiskamer bivakkeren. Dus er was enige stress in huis, logisch: Summer duldde geen bemoeienis van andere katten. Missy kiest ervoor om haar eigen weg te gaan en trekt zich vaak terug in een ander deel van het huis.

We hebben bovendien de nieuwe pup bewonderd. Gilly is een prachtig hondje, een Nova Scotia Duck Tolling Retriever, met een diepbruine kleur. Kortom: reuring genoeg daar.
We hebben weer een heerlijke moorkop gegeten, de kittens bewonderd, en ik heb even een kostbaar privé-moment met Missy gehad die zich daar niks van aantrok en meteen met haar neus in een voerbak dook... ze ziet er geweldig uit, en voelt zich nog steeds prima temidden van de Birmanen.

Missy, die me de rug toedraait en haar eten prefereert ..

De kleine Gilly, die al aardig weet te knokken voor wat ze wil...

Mam genoot van deze prachtkittens